Euroleague

Γκριμάου: «Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός με πολλά επιθετικά όπλα»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ρότζερ Γκριμάου για τη σειρά με τον Ολυμπιακό

Ως έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο με πολλά και διαφορετικά όπλα να επιτεθεί χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Ρότζερ Γκριμάου σε δηλώσεις του στην Sport. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, αντίπαλος των ερυθρολεύκων στα playoffs της Ευρωλίγκας αναφέρθηκε στη σειρά των αναμετρήσεων με τους Πειραιώτες.

«Τι να διαλέξεις; Ολυμπιακός, Φενέρ, Μακάμπι, Μπασκόνια ή Εφές; Όλες είναι εξαιρετικές ομάδες. Το να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό. Πήγαμε καλά στη regular season. Ήμασταν στην δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση σχεδόν σε όλη τη σεζόν. Βλέπεις τη βαθμολογία και σκέφτεσαι πως αυτές οι 6-7 ομάδες έχουν μια νίκη διαφορά. Ευτυχισμένος με την πορεία μας στη regular season», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός με μεγάλη εμπειρία και πολλά διαφορετικά όπλα να επιτεθεί. Νομίζω πάντως πως είχαμε καλή πορεία στη σεζόν και είμαστε έτοιμοι. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες σε όλες τις θέσεις. Έχει μεγάλο ρόστερ, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς. Να δώσουμε βάση στην ομάδα μας. Δείτε πόσο ... όμορφοι είμαστε, κάτι που μερικές φορές μας δυσκολεύει, να πούμε στον εαυτό μας ότι είμαστε όμορφοι και ελκυστικοί και να το πιστέψουμε. Αυτό όμως πρέπει να γίνει μέσα από το παιχνίδι μας. Μέσα από αυτά που έχουμε κάνει μέσα στη σεζόν», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x