Euroleague

Κλίβελαντ: «Είναι ωραία που θα παίξουμε σε γεμάτο ΟΑΚΑ»

Ο Αντόνιους Κλίβελαντ δεν φοβάται το ΟΑΚΑ, αλλά δηλώνει πως θα απολαύσει το γεμάτο γήπεδο.

Ο Αντόνιους Κλίβελαντ θεωρεί πως η Μακάμπι είναι ικανή να πάει κόντρα στα προγνωστικά στη σειρά των playoffs με τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ δεν δείχνει να φοβάται από την επίδραση του γεμάτου ΟΑΚΑ και απεναντίας περιμένει να απολαύσει την ατμόσφαιρα.

«Είναι ωραία που θα παίξουμε σε κατάμεστο γήπεδο. Και στο ματς της κανονικής περιόδου το γήπεδο ήταν γεμάτο, τώρα θα είναι sold out και τα δύο παιχνίδια που θα δώσουμε. Είναι κάτι που απολαμβάνω. Δεν έχεις πολλές ευκαιρίες να παίξεις τέτοια παιχνίδια και σε τέτοια ατμόσφαιρα. Από την άλλη, εμείς θα παίξουμε σε άδειο γήπεδο. Μακάρι να ήταν διαφορετικές οι συνθήκες και να παίζαμε στη φυσική μας έδρα. Όμως το γεγονός ότι φτάσαμε ως εδώ παρά τις δυσκολίες αυτές κάνει την πορεία μας ακόμη πιο ξεχωριστεί. Θέλουμε να καταφέρουμε κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ κανένας άλλος. Θα προσπαθήσουμε και πάλι να πάμε κόντρα στα προγνωστικά, όπως κάναμε σε όλη τη σεζόν», τόνισε.

Όσο για το αν η ομάδα του θα πρέπει να κάνει προσαρμογές, ο Κλίβελαντ είπε: «Δεν πιστεύω πως πρέπει να αλλάξουμε κάτι. Έχουμε χάσει μόνο ένα παιχνίδι από τον Φεβρουάριο και μετά, άρα θα πρέπει να κάνουμε αυτό που έχουμε κάνει καλά μέχρι τώρα. Ίσως θα πρέπει να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση, όμως δεν υπάρχει ανάγκη να κάνουμε αλλαγές σε μια πετυχημένη συνταγή. Πιστεύω πως και ο προπονητής μας είναι πάντα ψύχραιμος, οπότε δεν χρειάζονται προσαρμογές. Ίσως μόνο να προσέξουμε όλοι μας λίγο παραπάνω τις λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x