Euroleague

Κλίβελαντ: «Ο Αταμάν ήθελε να πιέσει τους διαιτητές-Τους κερδίσαμε τρεις φορές φέτος!»

Ο Αντόνιους Κλίβελαντ έκανε λόγο για προσπάθεια του Εργκίν Αταμάν να επηρεάσει τη διαιτησία στο Game 2 του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι.

Σε προσπάθεια του Εργκίν Αταμάν να επηρεάσει τους διαιτητές για τη συνέχεια των playoffs απέδωσε μετά το Game 1 ο Αντόνιους Κλίβελαντ μετά την ήττα της Μακάμπι από τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς (95-79).

«Ο Αταμάν ήθελε να βάλει πίεση στους διαιτητές. Δεν πιστεύω πως έπαιξε κάποιο ρόλο στο αποτέλεσμα, ούτε όμως νομίζω πως χάσαμε από τη διαιτησία. Εμείς δεν ασχολούμαστε με τη διαιτησία και τις διαμαρτυρίες, απλώς θέλουμε να παίξουμε μπάσκετ. Ο Κάτας δεν θα συμπεριφερόταν ποτέ έτσι», ανέφερε.

Μάλιστα, απάντησε στην ατάκα του Τούρκου προπονητή πως «… όλη η Ευρώπη είδε τη διαφορά του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στην κανονική περίοδο» λέγοντας: «Τους κερδίσαμε τρεις φορές ήδη φέτος. Τι έχει να πει η Ευρώπη γι’ αυτό;».

Για τον χθεσινό αγώνα ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ σχολίασε: «Παλέψαμε και δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο. Νομίζω ότι πολλά κρίθηκαν στους οκτώ πόντους που πέτυχε ο Παναθηναϊκός σε μια κατοχή στη δεύτερη περίοδο Τώρα έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε τη σειρά στο Βελιγράδι και αυτός είναι ο στόχος μας. Νιώθουμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση και μπορούμε να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να χάσει κι άλλα ματς ο Γουέιντ Μπόλντγουιν ανέφερε: «Είναι σπουδαίος παίκτης, ένας από τους καλύτερους και έχουμε πίστη σε αυτόν, όπως και στην ομάδα μας. Αν επιστρέψει θα είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά ακόμη κι αν δεν γυρίσει θα είμαστε εντάξει. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θα είμαστε έτοιμοι την Τρίτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x