Euroleague

Βλέπει Παναθηναϊκό AKTOR στο Final Four ο Μάικ Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς έκανε στο podcast «URBONUS» προβλέψεις για το Final Four, συμπεριλαμβάνοντας τον Παναθηναϊκό AKTOR στις ομάδες που πιστεύει ότι θα φτάσουν εκεί.

Ο σπουδαίος Μάικ Τζέιμς, που πρόσφατα έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, φιλοξενήθηκε στο podcast «URBONUS» και μίλησε για τις προβλέψεις του όσον αφορά τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ, μάλιστα, αναφέρθηκε στις ομάδες που περιμένει να φτάσουν μέχρι το Final Four, συμπεριλαμβάνοντας μέσα σε αυτές τη δική του, Μονακό, αλλά και τον Παναθηναϊκό AKTOR, για τον οποίο μίλησε με πολύ καλά λόγια. Οι άλλοι δύο σύλλογοι που επέλεξε ήταν η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είπε για τις 4 ομάδες:

Για τη Ρεάλ: «Ξέρω ότι παίζουν άσχημα αυτή τη στιγμή και μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες. Αλλά είναι πάντα η Ρεάλ. Νομίζω πως όλοι οι πραγματικοί άνθρωποι του μπάσκετ ξέρουν πως δεν πρόκειται να τα κατακτήσουν όλα φέτος. Πρέπει να έχεις τα πάνω και τα κάτω σου. Τραυματισμοί, παίκτες και ομάδες περνούν περιόδους καλής και κακής φόρμας. Οπότε το ότι έχασαν τρία συνεχόμενα παιχνίδια δεν με τρομάζει. Νομίζω ότι είναι ακόμη η νούμερο 1 ομάδα στη Euroleague, η ομάδα που πρέπει να νικήσεις, που υπερασπίζεται τον τίτλο της. Εκτός αν χάσουν οκτώ παιχνίδια στη σειρά, οπότε θα... αγχωθώ».

Για τη Μονακό: «Παίζουμε καλά στο σωστό χρονικό σημείο, έχουμε κάνει ένα εντυπωσιακό σερί τελευταία, κερδίζοντας εξαιρετικές ομάδες. Φτάσαμε στο χαμηλότερο σημείο μας νωρίτερα στη σεζόν. Μοιάζει πως ο καθένας μας έχει βρει τη θέση του και κάνουμε τη δουλειά μας. Πολλές φορές δεν γίνεται εντυπωσιακά, αλλά κάνουμε τη δουλειά μας κάθε μέρα».

Για την Μπαρτσελόνα: «Νομίζω πως έχω μια περίεργη εικόνα της Μπαρτσελόνα, επειδή έχουμε κάνει ένα περίεργο ματσάρισμα μαζί της. Ήταν κακοί κόντρα σε εμάς και δεν έχω μια καλή εικόνα για αυτούς. Τους έχω δει σε άλλα παιχνίδια και είναι εντυπωσιακοί. Η Μπαρτσελόνα μπορεί να είναι στο top4 μου, επειδή έχουν αρκετούς βετεράνους. Παίζουν καλά μαζί, παίζουν ένα καλό στιλ μπάσκετ και παρόλο που δεν έχουν τον τρομερό πρωταγωνιστή, το κάνουν παίζοντας πιο ομαδικά. Ο Βέσελι παίζει εξαιρετικά φέτος, ο Λαπροβίτολα είναι καλός και ο Τζαμπάρι είναι καλύτερος από ότι του αναγνωρίζουν. Και έτσι, έχουν τους κανονικούς παίκτες που κάνουν τη δουλειά. Οι Κάλινιτς, Σατοράνσκι και η προσθήκη του Ρούμπιο θα τους βοηθήσει. Είναι συνεπείς όλη τη χρονιά».

Για τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR: «Βασικά, παίζουν καλά από τότε που πήγε εκεί ο Κέντρικ Ναν. Παίζουν άμυνα, σκληρά και ομαδικά. Βρίσκονται σε καλό ρυθμό, παίζουν καλά με τη μπάλα, “δέρνουν” κόσμο, βάζουν ελεύθερα τρίποντα και παίζουν σαν μια μονάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x