Euroleague

Μπαρτζώκας: «Στο τέλος δείξαμε πάλι χαρακτήρα»

Σε ακόμα ένα παιχνίδι οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν χαρακτήρα στο σημείο που χρειάστηκε και πήραν τη νίκη κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο του «διπλό» στην φετινή Euroleague επικρατώντας της Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης και αυτό οφείλεται, όπως εξήγησε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, στο ότι οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα και σε αυτό το ματς τη στιγμή που χρειάστηκε.

«Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι σε μία φανταστική ατμόσφαιρα και πραγματικά το απολαύσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά στην άμυνα και είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση. Περιμέναμε την αντίδραση της Γαλατάσαραϊ ωστόσο στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και πάλι στην άμυνα και είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Είναι μία σπουδαία νίκη, η πρώτη εκτός έδρας για μας στη σεζόν και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τη συμμετοχή του Αγραβάνη στο παιχνίδι:

«Ο Αγραβάνης είναι ένας παίκτης 19 ετών και μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων. Δεν σκέφτομαι πόσο χρονών είναι αλλά τι εμπειρίες έχει. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας όπως όλοι άλλωστε. Θα πρέπει ο καθένας στην ομάδα να είναι έτοιμος να ξεκινήσει το παιχνίδι».

Όσο για την εξέλιξη του ματς; «Είχα πει στους παίκτες μου πως θα πρέπει να περιμένουν την αντεπίθεση της Γαλατά. Είχαμε πρόβλημα με τον Τζαβάι, πέτυχαν και μερικά δύσκολα καλάθια ωστόσο επιμείναμε σε αυτή την άμυνα. Θέλαμε να βγάλουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και επιλέξαμε να αφήσουμε τον Τζαβάι παρά να βρουν ρυθμό οι περιφερειακοί τους. Μιλήσαμε στο τάιμ άουτ και στη συνέχεια κάναμε όσα είχαμε πει. Είχαμε καλές επιλογές, βγάλαμε αιφνιδιασμούς και πήραμε κάποια ριμπάουντ μετά από ελεύθερα σουτ. Αυτά ήταν τα στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη».

Από την πλευρά του ο Μπράιαντ Ντάνστον, σχολίασε: «Ήταν καλό παιχνίδι για εμάς κόντρα σε μία πολύ σκληρή ομάδα η οποία επέστρεψε στην τρίτη περίοδο όπου και μας πίεσε, αλλά με καλή άμυνα καταφέραμε να πάρουμε το ματς. Εμείς βελτιωνόμαστε κάθε μέρα όλο και περισσότερο και νομίζω αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι.

Πρέπει να συνεχίσουμε παίζοντας σκληρή άμυνα και να συνεχίσουμε την σκληρή προπόνηση και την βελτίωση μας βγάζοντας ακόμα περισσότερη ενέργεια. Δεν είναι ώρα για να πανηγυρίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x