Euroleague

Μπέγκιτς: «Να μην επαναλάβουμε τα λάθη του Μιλάνου»

Συγκέντρωση θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με την Μπαρτσελόνα και κυρίως να αποφύγουν τα λάθη στα οποία υπέπεσαν στην ήττα από την Αρμάνι, σύμφωνα με τον Μίρζα Μπέγκιτς.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Πέμπτη (16/01, 21:0) την Μπαρτσελόνα για την 3η αγωνιστική του Ε’ ομίλου του Top 16 της Euroleague και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τη βαριά ήττα από την Αρμάνι την περασμένη εβδομάδα. Για να το επιτύχουν αυτό οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με τον Μίρζα Μπέγκιτς, θα πρέπει να δείξουν συγκέντρωση στο παρκέ του ΣΕΦ, αλλά κυρίως να αποφύγουν τα λάθη στα οποία υπέπεσαν στο Μιλάνο.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα, μία από τις καλύτερες στην Euroleague με παίκτες σε όλες τις θέσεις. Χρειάζεται συγκέντρωση και να μην επαναλάβουμε τα λάθη του Μιλάνου. Έχουν καλή χημεία παρότι άλλαξαν πολλούς παίκτες το καλοκαίρι και πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό για να τα καταφέρουμε», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος παίκτης των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Όσο για τον ψηλό της Μπαρτσελόνα, Άντε Τόμιτς, με τον οποίο τέθηκε πολλές φορές αντιμέτωπος φορώντας την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σλοβένος σέντερ είπε:«Είναι πολύ καλός παίκτης. Τον γωνρίζω καλά από πέρυσι και ελπίζω να παίξω περισσσότερο για να βοηθήσω. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, αλλά οι τραυματισμοί με έχουν βγάλει εκτός ρυθμού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x