Euroleague

Μποζίκας: «Η εικόνα δεν μας εξέφραζε για αυτό που πρεσβεύουμε όλη τη χρονιά - Νιώθουμε ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Ο Γιώργος Μποζίκας μίλησε στην κάμερα της Nova για τα στοιχεία που έκριναν τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκτός τελικού του Final 4 της Ευρωλίγκας έμεινε ο Ολυμπιακός, ο οποίος πλήρωσε το κάκιστο πρώτο ημίχρονο, αλλά και το τελευταίο δίλεπτο της 4ης περιόδου, χάνοντας με 87-76 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, μίλησε στην κάμερα της NOVA, τόσο για τα στοιχεία εκείνα που έκριναν την έκβαση του αγώνα, όσο και για τη συνέχεια της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργος Μποζίκας:


Για το παιχνίδι: «Η εικόνα δεν μας εξέφραζε για αυτό που πρεσβεύουμε όλη τη χρονιά. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μία υπερπροσπάθεια. Ένιωσαν την πίεσή μας. Ήθελε κάποιες λεπτομέρειες για να τους βάλουμε ακόμα περισσότερη πίεση».

Για το αν νιώθει ότι αδίκησαν τους εαυτούς τους: «Ακριβώς έτσι νιώθουμε. Την πίεση την είχε η Ρεάλ και δεν υπήρχε κανένας λόγος να ξεκινήσουμε τόσο νευρικά το παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι μία ομάδα με απίστευτη ποιότητα και ταλέντο. Χρειάζεσαι κάποια παραπάνω αγωνιστικά λεπτά για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω. Φτάσαμε ως εδώ περνώντας έναν Γολγοθά. Παλεύουμε για κάθε στόχο και κοιτάμε τον επόμενο».

Για τη συνέχεια: «Ο Ολυμπιακός σε κάθε διοργάνωση που παίζει στόχος είναι να κερδίσει το τελευταίο παιχνίδι. Πέρυσι τελείωσε η χρονιά με το πρωτάθλημα, έτσι θέλουμε και φέτος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x