Euroleague

Ντόντσιτς: «Πιστεύω ότι η Ρεάλ θα πάρει και φέτος την Ευρωλίγκα - Εξαιρετικός δημιουργός και σκόρερ ο Καμπάτσο»

Την αισιοδοξία του ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει και φέτος τον τίτλο στην Ευρωλίγκα, εξέφρασε ο Λούκα Ντόντσιτς, μιλώντας παράλληλα με τα καλύτερα λόγια για τον Φακούντο Καμπάτσο.

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας στο YouTube έκανε ο Λούκα Ντόντσιτς, μιλώντας για τη Ρεάλ Μαδρίτης και εκφράζοντας την πεποίθηση ότι μπορεί να ανέβει και φέτος στην κορυφή της Ευρώπης, ενώ αποθέωσε τον Φακούντο Καμπάτσο, τον οποίο χαρακτήρισε ως μία από τις πιο μεγάλες προσθήκες της «βασίλισσας»!

Αρχικά, μίλησε για το τι είναι αυτό που του λείπει περισσότερο από τις μέρες του στη «βασίλισσα», απαντώντας: «Αυτό που μου λείπει περισσότερο από τον σύλλογο είναι οι συμπαίκτες, οι προπονητές, τα παιδιά που πέρασα πολύ χρόνο μαζί τους, ακόμη και το ιατρικό επιτελείο, οι φυσιοθεραπευτές, όλοι αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι. Αυτό είναι που μου λείπει περισσότερο από τον σύλλογο».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Φακούντο Καμπάτσο, πλέκοντας το εγκώμιό του και λέγοντας: «Ο Καμπάτσο είναι πολύ σημαντικός. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, με πολλή ενέργεια, εξαιρετικός δημιουργός, εξαιρετικός σκόρερ. Οπότε νομίζω ότι αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες προσθήκες της Ρεάλ. Θα τον χρειαστούν», ενώ τέλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ρεάλ μπορεί να φτάσει μέχρι την back-to-back κατάκτηση του τίτλου στην Ευρωλίγκα.

«Το να κερδίσει η Ρεάλ Μαδρίτης τους back-to-back τίτλους, θα είναι πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι πραγματικά καλές. Αλλά είμαι βέβαιος. Έχουν μια μεγάλη ομάδα και εξαιρετικούς προπονητές. Για αυτό έχω σιγουριά για εκείνους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x