Euroleague

Η «απόβαση» των οπαδών του Ολυμπιακού στη Stark Arena

Εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού πήγαν με πορεία προς τη Stark Arena του Βελιγραδίου δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Το Βελιγράδι είναι κατακόκκινο! Πάνω από 10.000 φίλοι του Ολυμπιακού αναμένονται στη Stark Arena για το Final 4 και αρκετές ώρες πριν το τζάμπολ του ημιτελικού με την Εφές (19:00), εκατοντάδες εξ αυτών πήγαν με… πορεία προς το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τη γιορτή του μπάσκετ.

Φυσικά τα συνθήματα «έντυναν» ηχητικά την ατμόσφαιρα με την προτροπή «Φέρτε μας το Ευρωπαϊκό», αλλά και τραγούδια για τον Ερυθρό Αστέρα στη σερβική γλώσσα, μιας και οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι.

Από νωρίς το πρωί οι κεντρικοί δρόμοι του Βελιγραδίου έχουν ντυθεί στα ερυθρόλευκα, καθώς ο κύριος όγκος των φίλων του Ολυμπιακού έφτανε σταδιακά από χθες το απόγευμα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες στη σερβική πρωτεύουσα. Περισσότερα από δέκα πτήσεις ναυλώθηκαν για να γίνουν τα οργανωμένα ταξίδια, πέραν φυσικά των... συμβατικών πτήσεων που ήταν κατάμεστες εδώ και πολλές μέρες, ενώ είναι πάρα πολύ μεγάλος ο όγκος των φίλων των Πειραιωτών που ταξίδεψαν οδικώς από την Ελλάδα περνώντας δέκα και περισσότερες ώρες στο δρόμο.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα είναι περίπου 11.500 στις κερκίδες της Stark Arena, ενώ οι υπόλοιποι, δηλαδή της Εφές, της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ, δεν θα ξεπεράσουν όλοι μαζί τις 2.000! Αν προσθέσουμε και τη συμπαράσταση που θα έχει ο Ολυμπιακός από τους περισσότερους Σέρβους που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, αντιλαμβάνεται κανείς πως η ατμόσφαιρα θα είναι πιο «καυτή» και από το ΣΕΦ.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x