Euroleague

Με Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος και Λαρεντζάκη, εκτός ο Λούντζης για τον Ολυμπιακό

Διαθέσιμοι για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Εφές οι Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με τον Μιχάλη Λούντζη να μένει εκτός.

Με ενισχυμένη περιφέρεια θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αναντολού Εφές (19/3, 19:30), για την 30ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Στη δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων» θα είναι κανονικά οι Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Οι δύο πρώτοι δεν αγωνίστηκαν στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με την Καρδίτσα, με τον διεθνή γκαρντ να επιστρέφει σε ματς Ευρωλίγκας, μετά το ματς με τη Βαλένθια, για την 26η αγωνιστική.

Από ‘κει και πέρα, εκτός θα είναι Μιχάλης Λούντζης, ενώ ήταν ήδη γνωστό πως δεν υπολογίζεται ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, εξαιτίας μίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί, όπως και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε μερικές εβδομάδες.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος, Κάναν, Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ, Μπραζντέικις, Παπανικολάου, Πίτερς, Σίκμα, Πετρούσεφ, Φαλ, Ράιτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x