Euroleague

«Ερυθρόλευκος» οιωνός: Σαν σήμερα η πρώτη Ευρωλίγκα του Ολυμπιακού λυγίζοντας την Μπαρτσελόνα - Το μήνυμα της ΚΑΕ

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη των playoffs, αντιμετωπίζοντας την Μπαρτσελόνα, την οποία «καθάρισε» πριν από 27 χρόνια, κατακτώντας την πρώτη του Ευρωλίγκα.

Θετικός οιωνός για τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν το βράδυ (22:00) την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για τα playoffs της Ευρωλίγκας, με στόχο να κάνουν το 1-0 στη σειρά.

Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για τους «ερυθρόλευκους», καθώς πριν από 27 χρόνια είχαν κατακτήσει το πρώτο τους τρόπαιο στη διοργάνωση, επικρατώντας 73-58 των Καταλανών στον τελικό στο Παλαέουρ της Ρώμης.

Μπροστάρης για την ομάδα του αείμνηστου Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν ο Ρίβερς, τον οποίο η ομάδα του Ρενέσες δεν μπορούσε να πιάσει ούτε με… λάσο, με τον Αμερικανό να σημειώνει 26 πόντους, ενώ Φασούλας και Τάρλατς κυριάρχησαν κάτω από τα καλάθια. «Όπλο» για τους «ερυθρόλευκους» αποτέλεσε η άμυνά τους, με τον «ράμπο» Σιγάλα να αποτελεί σήμα κατατεθέν.

«Σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια ο Ολυμπιακός επικράτησε 73-58 της Μπαρτσελόνα στη Ρώμη και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης», αναφέρουν οι Πειραιώτες σε σχετική ανάρτηση.



Ολυμπιακός: Ρίβερς 26, Σιγάλας 7, Νάκιτς, Τάρλατς 11, Φασούλας 6, Μπακατσιάς 1, Παπανικολάου 11, Γαλακτερός, Τόμιτς 9 , Βελπ 2.

Μπαρτσελόνα: Τζόρτζεβιτς 6, Φερνάντεθ, Καρνισόβας 14, Χιμένεθ 16, Ρίβας 6, Γιοφρέσα 9, Μπος, Εστεγέρ 3, Αντρέου 2, Ντουένιας 2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x