Euroleague

Ούκιτς: «Δύσκολο να προβλέψουμε τι θα γίνει»

Η ήττα του Παναθηναϊκού από την Αρμάνι μπλέκει τα πράγματα στον Ε’ όμιλο του Top 16 με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς να τονίζει ότι πλέον κάθε πρόβλεψη είναι δύσκολη.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Μιλάνο από την Αρμάνι, αποτέλεσμα που έμπλεξε τα πράγμα στον Ε’ όμιλο του Top 16. Αυτό επισήμανε μετά το φινάλε του ματς ο Ρόκο Λένι Ούκιτς εξηγώντας ότι πλέον η πρόκριση στην επόμενη φάση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

«Στο πρώτο μισό ήμασταν κακοί, δεν μπορέσαμε να βρούμε το μομέντουμ μας, προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε και ήμασταν κοντά στο τέλος, όμως ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά από εμάς και δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το comeback μας. Πρέπει να δώσουμε έναν ‘πόντο’ στην Αρμάνι, έβαλαν μερικά μεγάλα σουτ στα πρώτα 30 λεπτά και έχτισαν μεγάλη διαφορά. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι επειδή δεν χάσαμε τη διαφορά των πόντων με την οποία είχαμε νικήσει (16π.), ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε. Τώρα είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε τι θα γίνει σε αυτόν τον όμιλο. Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά», ήταν το σχόλιο του Κροάτη γκαρντ των «πράσινων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x