Euroleague

Με την… πτήση του Λεσόρ μπροστά στον Πουαριέ το Top-5 του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα

Σε ρυθμούς Final Four κινείται η Euroleague, ποστάροντας τις 5 καλύτερες φάσεις της χρονιάς του Παναθηναϊκού AKTOR που επέστρεψε εκεί μετά από 12 χρόνια.

Η εβδομάδα Final Four ξεκίνησε και η Euroleague δημοσίευσε τις 5 καλύτερες φάσεις του Παναθηναϊκού AKTOR στην χρονιά που επέστρεψε στο κορυφαίο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μετά από το 2012.

Η καλύτερη φάση, όπως ήταν αναμενόμενο αφού ψηφίστηκε και καλύτερη «πτήση» της σεζόν, ήταν το κάρφωμα του Ματίας Λεσόρ μπροστά στο πρόσωπο του Βίνσαντ Πουαριέ στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολούθησε το τεράστιο buzzer beater του Μάριους Γκριγκόνις, στο Μόντε Κάρλο κόντρα στην Μονακό και στην τρίτη θέση η φοβερή τάπα του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στον Ριβέρο, στο Game 1 των playoffs κόντρα στην Μακάμπι τελ Αβίβ. Την σχετική λίστα ολοκληρώνουν ακόμη ένα κάρφωμα του Λεσόρ μπροστά στον Πουαριέ στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην μαδρίτη και μία τάπα του Τζέιραν Γκαρντ στον Τζαλίν Σμιθ της Βίρτους Μπολόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x