Euroleague

Ο απίθανος διάλογος οπαδού του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν για το «χόρτο μαγικό»!

Ένας οπαδός του Παναθηναϊκού AKTOR ενεπλάκη σε συζήτηση με τον επίσημο λογαριασμό της Μπαγερν Μονάχου, σχετικά με το γνωστό σύνθημα της ομάδας «χόρτο μαγικό».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» το πλεονέκτημα έδρας, αφού αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο (05/04, 21:30) για την 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Το «τριφύλλι» αναμένεται να έχει περίπου 3500 οπαδούς του δίπλα του στo «BMW Park», με τους Βαυαρούς να δίνουν μάλιστα μέσω social media οδηγίες ασφαλείας στα ελληνικά.«Αγαπητοί φίλοι του Παναθηναϊκού, το παιχνίδι σήμερα κατηγοριοποιήθηκε από τις αρχές ως παιχνίδι ασφαλείας. Στο BMW Park σήμερα δεν επιτρέπεται η μεταφορά τσαντών και δεν θα πωλείται αλκοόλ. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τα λέμε απόψε το βράδυ», έγραφε συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Μπάγερν.

Παρόλα αυτά, το ποστάρισμα αυτό της γερμανικής ομάδας γέννησε μια... απορία σε έναν οπαδό του Παναθηναϊκού AKTOR, ο οποίος αναρωτήθηκε εάν επιτρέπεται το «χόρτο μαγικό», ένα από τα πιο γνωστά συνθήματα των «πρασίνων». Ο επίσημος λογαριασμός της Μπάγερν, από την άλλη, πήρε κυριολεκτικά την ερώτηση και απάντησε «Αυτό είναι νόμιμο στη Γερμανία τώρα, αλλά όχι εντός ακτίνας 100 μέτρων γύρω από αθλητικές εγκαταστάσεις», μιλώντας προφανώς για την πρόσφατη νομιμοποίηση της κάνναβης στη Γερμανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x