Euroleague

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γκριγκόνις, εκτός Γκουντάιτις και Π.Καλαϊτζάκης

Ο Μάριους Γκριγκόνις ξεπέρασε το πρόβλημα οσφυαλγίας και προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς ενόψει Εφές, ωστόσο εκτός παραμένουν οι Αρτούρας Γκουντάιτις, Λευτέρης Μποχωρίδης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Μια σημαντική επιστροφή θα έχει ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ του ενόψει του δύσκολου αγώνα με την Αναντολού Εφές (23/12, 19:30).

Ο Μάριους Γκριγκόνις, που έμεινε στα «πιτς» λόγω οσφυαλγίας τις προηγούμενες εβδομάδες, πλέον φαίνεται πως είναι έτοιμος για να επιστρέψει στη δράση. Ο Λιθουανός γκαρντ γύρισε σε φουλ ρυθμούς και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα του Ντέγιαν Ράντονιτς την Τρίτη (20/12), με το οποίο ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ωστόσο, το «απουσιολόγιο» του Μαυροβούνιου τεχνικού δεν ήταν άδειο. Κι αυτό γιατί η προπόνηση ολοκληρώθηκε δίχως τρεις παίκτες, που είναι σίγουρο πως προκαλούν νέο «πονοκέφαλο» στον Μαυροβούνιο προπονητή. Συγκεκριμένα, εκτός έμεινε ο Αρτούρας Γκουντάιτις, που αντιμετωπίζει ίωση, ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που απουσιάζει από το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο λόγω διαστρέμματος και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, που έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x