Euroleague

Τελικά ο Γκούντουριτς δεν πατούσε την πλάγια γραμμή πριν το τρίποντο στο ΟΑΚΑ

Σε στοπ καρέ της Nova φαίνεται ότι ο Μάρκο Γκούντουριτς δεν πατάει την πλάγια γραμμή πριν το κρίσιμο τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα του Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε.

Τις όποιες… σκιές είχε δημιουργήσει το κρίσιμο τρίποντο του Μάρκο Γκούντουριτς, χάρη στο οποίο διαμορφώθηκε το 78-78 της κανονικής διάρκειας στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε… φώτισε η Nova.

Αρχικά, υπήρχε η εντύπωση πως ο Σέρβος γκαρντ πατούσε την πλάγια γραμμή, προτού ευστοχήσει έξω από τα 6,75μ., στα 24'' πριν από τη λήξη. Ωστόσο, η συνδρομητική τηλεόραση μέσω ενός στοπ καρέ με αρκετό ζουμ, δείχνει ότι το δεξί πόδι του Γκούντουριτς δεν πατάει εκτός και πως ορθώς μέτρησε το καλάθι.

Πάντως, οι «πράσινοι» μπορούν να φωνάζουν δικαίως για την επόμενη φάση, καθώς ο Ντέβιν Μπούκερ έκανε φάουλ στον Ματέους Πονίτκα, στα 5'' πριν από τη λήξη, όμως οι διαιτητές έδωσαν την μπάλα απ' έξω για τον Παναθηναϊκό και όχι ελεύθερες βολές για τον Πολωνό, αφού η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε συμπληρώσει τα πέντε ομαδικά φάουλ.

Η επίμαχη φάση:

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε: Δεν πατούσε ο Γκούντουριτς

Το κρίσιμο τρίποντο του Γκούντουριτς:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x