Euroleague

Πετρίδης: «Είναι τεράστια η διψά στον οργανισμό του Παναθηναϊκού για πρόκριση στο Final 4»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο Βελιγράδι, Γιώργο Πετρίδη, ενόψει του Game 3 αύριο (30/04, 20:00) κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Βελιγράδι και το απόγευμα προπονήθηκε για πρώτη φορά στη σερβική πρωτεύουσα. Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για τα δύο παιχνίδια της σειράς απέναντι στη Μακάμπι, αρχής γενομένης από το Game 3 της Τρίτης (30/4, 20:00).

Ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη σερβική πρωτεύουσα, Γιώργος Πετρίδης, μετέφερε στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας και την εκπομπή «Newsroom» όλα τα τελευταία νέα του «τριφυλλιού» ενόψει του μεγάλου αγώνα, τονίζοντας πως στον οργανισμό του Παναθηναϊκού υπάρχει τρομερή δίψα για πρόκριση στο Final 4.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως με νίκη, την Τρίτη, ο Παναθηναϊκός ανακτά το πλεονέκτημα και φεύγει έτσι από πάνω του η πίεση από το ματς της Πέμπτης, ενώ στάθηκε στον Ιωάννη Παπαπέτρου, σχολιάζοντας πως βρίσκεται στην καλύτερη φετινή του κατάσταση, σημειώνοντας: «Η παρουσία του μπορεί να δώσει πολλά».

Ακούστε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x