Euroleague

Παρτίζαν: Κατήγγειλε τον Ομπράντοβιτς στην Ένωση Παικτών Ευρωλίγκας ο Γιάραμαζ!

Επίσημη καταγγελία κατά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και της Παρτίζαν, στην Ένωση Παικτών της Ευρωλίγκας, φέρεται να έκανε ο Όγκνιεν Γιάραμαζ.

«Βόμβα» στην Παρτίζαν λίγες ημέρες μετά την «σκούπα» στους τελικούς της Αδριατικής λίγκας από τον Ερυθρό Αστέρα.

Η ομάδα του Βελιγραδίου είναι σε μεγάλη κρίση εντός των τειχών της και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «republika.rs» την κατάσταση επιδεινώνει ακόμη περισσότερο ο Όγκνιεν Γιάραμαζ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο διεθνής γκαρντ προσέφυγε στην Ένωση Παικτών Ευρωλίγκας καταγγέλλοντας τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι λόγοι ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί και επίσημα, αλλά φημολογείται ότι ο 28χρονος φέρεται να κατήγγειλε τις συνθήκες προπόνησης.

Στο μεταξύ, το συμβάν αυτό επιβεβαιώνει ενδεχομένως και τον λόγο που ο Όγκνιεν Γιάραμαζ ήταν στο «ψυγείο» από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς εδώ και αρκετό καιρό. Ο διεθνής γκαρντ αγωνίστηκε φέτος στα 22 από τα 34 ματς στη φετινή Ευρωλίγκα, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου ήταν παραγκωνισμένος με την επίσημη δικαιολογία του τραυματισμού.

Ωστόσο, την ίδια… μοίρα είχε ο Γιάραμαζ και στην Αδριατική λίγκα, καθώς ο Ζοτς δεν τον χρησιμοποίησε ούτε στο φινάλε της κανονικής περιόδου, καθώς επίσης και στα Playoffs και τους τελικούς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x