Euroleague

Πασκουάλ: «Πολύ σκληρός αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»

Ευτυχής για την παρουσία της Μπαρτσελόνα σε ένα ακόμα Final Four -και ακόμα περισσότερο για το ότι την εξασφάλισε με έναν σκληρό αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός- εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Εμφανώς χαρούμενος για την πρόκριση της ομάδας του στο Final Four της Ευρωλίγκας παρουσιάστηκε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (64-53) ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε τους «πράσινους» έναν πολύ σκληρό αντίπαλο και τόνισε ότι το σημερινό ήταν ένα τυπικό παιχνίδι σειράς που φτάνει σε πέντε ματς.

Δεν παρέλειψε, δε, να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη θερμή συμπαράστασή του, αλλά και να δηλώσει ευτυχής που συμπλήρωσε 100 παιχνίδια στο πάγκο των «μπλαουγκράνα» με μια τέτοια επιτυχία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πασκουάλ

«Εκτός του αποτελέσματος, είμαστε ενθουσιασμένοι από την υποστήριξη που είχαμε σήμερα από τον κόσμο. Οι φίλαθλοι μας έδωσαν μια μαγική ευκαιρία, γεμίζοντας το γήπεδο και φτιάχνοντας εξαιρετική ατμόσφαιρα. Μετά απ’ όλα αυτά, θέλω να συγχαρώ του παίκτες, που έδωσαν τα πάντα για την ομάδα, τον σύλλογο και το έμβλημα. Προφανώς είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε σε ένα ακόμα Final Four.

Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι μιας σφιχτής σειράς, από την άποψη της έντασης. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη δεύτερη περίοδο κάναμε μερικά λάθη στην άμυνα που επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να πλησιάσει.

Στη συνέχεια, δε, είχαμε και μερικά προβλήματα στις πάσες και τα σουτ. Τελικά το παιχνίδι μετατράπηκε σε ένα χαρακτηριστικό ματς υψηλής πίεσης. Είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σειρά, αλλά τελικά προκριθήκαμε -νομίζω επειδή κυριαρχήσαμε στο τέταρτο και το πέμπτο παιχνίδι.

Προετοιμαστήκαμε καλά για έναν πολύ σκληρό αντίπαλο. Για μένα, το να γιορτάζω 100 παιχνίδια ως προπονητής της Μπαρτσελόνα με πρόκριση στο Final Four είναι ιδανικό. Επίσης, το να κερδίζεις στην έδρα σου το πέμπτο παιχνίδι δε συμβαίνει κάθε μέρα. Τώρα θα ανασυγκροτηθούμε και θα συγκεντρώσουμε και πάλι τις δυνάμεις μας γι’ αυτό που μας περιμένει σε δυο εβδομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x