Euroleague

Πασούτιν: «Είχαμe ψυχραιμία και πήραμε μια μεγάλη νίκη»

Η ψυχραιμία των παικτών της Λοκομοτίβ Κουμπάν ήταν αυτή που τους οδήγησε στη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Εβγκένι Πασούτιν.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν πήρε μεγάλη νίκη στο Ηράκλειο κόντρα στον Παναθηναϊκό για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague και όπως εξήγησε ο προπονητής της ομάδας, Εβγκένι Πασούτιν, αυτό οφείλεται στην ψυχραιμία που επέδειξαν οι παίκτες του.

«Περίμενα να γίνει ένα σκληρό ματς απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Παίξαμε σκληρά στην άμυνα. Δεν αφήσαμε τους παίκτες του Παναθηναϊκού τις καλές συνεργασίες και να πετύχει καλάθια με τους ψηλούς του. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα απέναντι στον Διαμαντίδη. Επιθετικά ελέγξαμε το παιχνίδι. Είχαμε ψυχραιμία και πήραμε μια μεγάλη νίκη δεδομένου πως αυτή είναι η πρώτη μας χρονιά στην Ευρωλίγκα.

Συνεχίζουμε… Βρισκόμαστε σε ένα πολύ σκληρό γκρουπ όπως αγωνίζονται μεγάλες και ιστορικές ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα. Ο Ερυθρός Αστέρας και η Λιέτουβος διαθέτουν πολύ δυνατές έδρες. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια»
, είπε ο κόουτς της ρωσικής ομάδα και πρόσθεσε αναφορικά με την φάση με το τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη και το αν είχε δώσει εντολή για φάουλ: «Θέλαμε να κάνουμε το φάουλ αλλά όχι αμέσως. Δεν είχαμε καλές περιστροφές και δεχθήκαμε το τρίποντο».

Όσο για το ότι το ματς δεν έγινε στο ΟΑΚΑ αλλά στο Ηράκλειο; «Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό ανεξαρτήτου έδρας. Ειδικά όταν έχει μαζί του τους φιλάθλους του όπως συνέβη απόψε».

Από την πλευρά του ο… δήμιος του Παναθηναϊκού, Κρούνοσλαβ Σίμον, σχολίασε: «Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά ειδικά στην άμυνα. Δεν αφήσαμε τους αντιπάλους μας να βάλουν πολλά σουτ. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Όταν το ματς κρίνεται στο τελευταίο σουτ δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να σουτάρεις. Άλλες φορές μπαίνει και άλλες όχι. Εγώ σούταρα και στάθηκα τυχερός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x