Euroleague

Πεδουλάκης: «Περήφανοι για την πορεία της ομάδας»

Απολύτως ικανοποιημένος από την φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στην Euroleague, δεδομένων των συνθηκών, δήλωσε μετά τον αποκλεισμό των «πράσινων» από το Final 4 ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στο πέμπτο ματς των play offs της Euroleague και έμεινε εκτός Final 4 αυτό όμως δεν κάνει λιγότερο περήφανο τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο κόουτς των «πράσινων» αφού μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε ότι η ομάδα του έκανε μια πορεία αντάξια του ονόματος του συλλόγου και διέβλεψε ότι του χρόνου τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

«Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και έμφαση στο αμυντικό κομμάτι. Αποσυντονιστήκαμε από το τρίτο φάουλ του Διαμαντίδη και δεχθήκαμε 28 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και το παιχνίδι πήγε να ξεφύγει. Στο δεύτερο δεκάλεπτο καθένα από τα παιδιά προσπάθησε, αλλά από το «θέλω» πήγαμε σε βιαστικές επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα, προσπαθήσαμε να βγάλουμε το Ναβάρο εκτός παιχνιδιού, ο οποίος έχει την προσωπικότητα για τέτοιους αγώνες. Στα σκριν μακριά από την μπάλα και κοντά τον αλλάζαμε. Θεωρούμε ότι κομβικό κομμάτι είναι το 1/16 τρίποντα από τα οποία τα περισσότερα ήταν ελεύθερα, όπως και τα 19 ριμπάουντ. Τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν την εμπειρία. Ενώ βγάζαμε καλές άμυνες, έπαιρναν δεύτερες επιθέσεις και αυτό σε καταπονεί. Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα», είπε ο «Άρτζι» και πρόσθεσε:

«Είμαστε περήφανοι για την πορεία της ομάδας. Τίμησε την ιστορία του Παναθηναϊκού στην Euroleague σε μια καινούρια χρονιά και του χρόνου θεωρούμε ότι θα είμαστε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x