Euroleague

Περπέρογλου: «Να χτίσουμε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να… χτίσει πάνω στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος την απέδωσε στην πολύ καλή άμυνα των Καταλανών.

Απόλυτα δίκαιη ήταν η νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος τόνισε πως σημαντικό ρόλο ως προς το αποτέλεσμα έπαιξαν οι απουσίες των «πράσινων», αλλά και η καλή άμυνα της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ.

«Παίξαμε πολύ καλή άμυνα σε όλο το παιχνίδι, κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ τον Παναθηναϊκό και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Στο τέλος φτάσαμε σε μία εύκολη νίκη, όπως φάνηκε στο τέλος, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε απουσίες. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη αυτή και πρέπει να χρίσουμε σε αυτή», δήλωσε αρχικά ο Στράτος Περπέρογλου στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός είχε λίγο πιο μικρό ροτέισον από εμάς, αλλά πήραμε από την αρχή τα ηνία του αγώνα. Βέβαια, καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι έτοιμη, αλλά είναι σημαντικό που πήραμε τη νίκη, που μας δίνει την ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο και να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x