Euroleague

Πετρίδης: «Από τον Δεκέμβριο και μετά, ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα μετά τη Ρεάλ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του μπασκετικού Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Πετρίδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το δικό του σχόλιο για τη μεγάλη νίκη του μπασκετικού Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα έκανε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός κατάπιε την Μπαρτσελόνα και ο τρόπος που ήρθε αυτή η νίκη δίνει μεγαλύτερη αξία. Έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και είχε πολύ καλά ποσοστά, σε επίθεση και άμυνα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από τον Δεκέμβριο και μετά, μετά τη Ρεάλ, καλύτερη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει κάνει μεγάλες νίκες, μεγάλες ανατροπές, έχει φέρει βόλτα Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, σπάζοντας όλες τις παραδόσεις και έχει σερί από νίκες. Ακόμα και την Μπαρτσελόνα είχε να την κερδίσει έξι χρόνια. Η φετινή ομάδα είναι μία ομάδα που γεμίζει τους φιλάθλους της. Ήταν μία καλή διπλή εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, με τον Σλούκα να επιβεβαιώνει και να αποδεικνύει πόσο μεγάλη είναι η αξία του», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για το τρικ του Αταμάν με Σλούκα και Ναν, δίνοντας μία άλλη διάσταση στο παιχνίδι της ομάδας, αποφορτίζοντας τον Έλληνα ηγέτη του «εξάστερου».

Ακούστε τι άλλο σχολίασε για το παιχνίδι με τους Καταλανούς και ενόψει της συνέχειας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x