Euroleague

Πετρίδης: «Να είναι σκληρός και συγκεντρωμένος για 40 λεπτά ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε για τα κλειδιά και τις παγίδες του αποψινού αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Βιλερμπάν.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξει ο Παναθηναϊκός AKTOR στην αποψινή αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν, όπως τόνισε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη Γαλλία, Γιώργος Πετρίδης.

«Είναι αναγκαία η νίκη για τον Παναθηναϊκό μετά τις συνεχείς ήττες στην Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να είναι πολύ πιο συγκεντρωμένος και σκληρός για 40 λεπτά σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια. Η Βιλερμπάν βελτιώθηκε με τον Ποτσέκο, αλλά παραμένει μια αδύναμη ομάδα. Πάντως είναι επικίνδυνη, παρότι έχει μόνο δύο νίκες και είναι τελευταία. Διαθέτει παίκτες με ποιότητα και εμπειρία, όπως ο Ντε Κολό και ο Λοβέρν, έχει τον Πάρις Λι, όμως δεν διαθέτει τόσο βάθος και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός», ανέφερε.

«Το καλό είναι πως έχει ετοιμοπόλεμο τον Γκριγκόνις και τον Γκραντ, ενώ ο Χουάντσο επιστρέφει παρότι έχει λείψει καιρό. Είναι όμως σημαντική η παρουσία του Ισπανού για να δώσει λύσεις στο ‘3’ και στο ‘4’. Θα δώσει πολλές ανάσες και στον Μήτογλου που δείχνει να βγάζει κόπωση όταν παίζει τόσα πολλά λεπτά. Έχουν πάει στη Γαλλία 13 παίκτες, φαντάζομαι πως θα κοπεί ο Γκάι», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x