Euroleague

Πετρίδης: «Ο Σλούκας πήρε τον Παναθηναϊκό από το χέρι-Πολύ καλό κοουτσάρισμα ο Αταμάν χθες»

Ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε στους παράγοντες που οδήγησαν στο 1-1 του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.

Στην ηγετική προσωπικότητα του Κώστα Σλούκα, τις προσαρμογές στην τακτική του Εργκίν Αταμάν, αλλά και στον παράγοντα Ιωάννη Παπαπέτρου στάθηκε ο Γιώργος Πετρίδης σχολιάζοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι (95-79) στο Game 2, μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Σλούκας έκανε εκπληκτικά πράγματα. Ο Παναθηναϊκός μπήκε αρκετά μουδιασμένος και αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με τη ζώνη στη συνέχεια, αλλά ο Σλούκας πάντα έβρισκε τον τρόπο να παίρνει την ομάδα από το χέρι και να την ξελασπώνει. Εξαιρετικός ήταν και ο Παπαπέτρου, όχι μόνο με τους 15 πόντους που πέτυχε, αλλά και με την άμυνα στον Κόλσον. Κι ο Αταμάν χθες έκανε πολύ καλό κοουτσάρισμα γυρίζοντας το μομέντουμ με τις αλλαγές του και φάνηκε πως έκανε κάποιες προσαρμογές μετά το πρώτο παιχνίδι λύνοντας πολλά από τα προβλήματα της Τρίτης», σημείωσε.

«Ο Ναν έχει αντιμετωπιστεί αρκετά καλά από τη Μακάμπι. Χθες έπαιζε με αντιβίωση. Έχει την ποιότητα όμως να γυρίσει τον διακόπτη στα δύο ματς του Βελιγραδίου. Να δούμε και την κατάσταση του Χουάντσο που έχει ιγμορίτιδα αλλά και ένα πρόβλημα στη γάμπα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x