Euroleague

Πρίντεζης: «Ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος»

Η ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα δεν πτοεί τους «ερυθρόλευκους» με τον Πρίντεζη να τονίζει ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και να φέρνει για παράδειγμα το περσινό κακό ξεκίνημα στους «16».

Ο Ολυμπιακός γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο Top 16, αυτή τη φορά από την Μπαρτσελόνα, στο ΣΕΦ, το γεγονός όμως δεν αγχώνει τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Όπως εξήγησε ο Γιώργος Πρίντεζης οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους, ενώ έφερε για παράδειγμα το περυσινό νωθρό ξεκίνημα των Πειραιωτών στη φάση των «16».

«Παλέψαμε το παιχνίδι αλλά κρίθηκε σε λεπτομέρειες. Ίσως σε κάποια σημεία μας έλλειψε η ενέργεια. Είχαμε κάποια χαμένα σουτ, κάποια χαμένα ριμπάουντ όμως ξέρουμε ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς υπάρχει πολύς δρόμος. Πέρυσι αρχίσαμε με 1/3 το Τop 16», είπε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Περάσαμε φέτος μια περίοδο που ήμασταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, δεν σήμαινε τότε αυτό κάτι. Όπως πιστεύω ότι δεν σημαίνει και τώρα κάτι. Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι δουλεύουμε πολύ καλά και όλοι μαζί και τα νέα παιδιά προσπαθούν να ενσωματωθούν στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x