Euroleague

Σατοράνσκι: «Δεν ξεχνάω το τρίποντο του Πρίντεζη, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ατμόσφαιρα»

Στο γεγονός πως η Μπαρτσελόνα έρχεται στο ΣΕΦ για να νικήσει τον Ολυμπιακό στον τρίτο μεταξύ τους προημιτελικό της Ευρωλίγκας στάθηκε ο Τόμας Σατοράνσκι στις δηλώσεις του για το παιχνίδι της Τρίτης.

Ο Τόμας Σατοράνσκι στάθηκε στην ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ στον τρίτο προημιτελικό της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό, ζήτησε τη νίκη κόντρα σε μια μεστή ομάδα, όπως χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους», ζήτησε να μην κάνουν λάθη, εξήρε τον Κώστα Παπανικολάου και τον τρόπο που παίζει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και τόνισε πως δεν έχει ξεχάσει το τρίποντο του Πρίντεζη που τους «σκότωσε» και τους «πέταξε» εκτός φάιναλ φορ.

Αναλυτικά:

Για το αυριανό ματς και για τη σειρά: «Σαφώς, πρέπει να κερδίσουμε ένα παιχνίδι εδώ κάτω υπό αυτή την ατμόσφαιρα κι αυτό το περιβάλλον, κάτι που θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Ξέρουμε πώς πρέπει να παίξουμε για να νικήσουμε Γνωρίζουμε πόσο καλή και μεστή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, ειδικά στην άμυνα. Πρέπει για 40’ να είμαστε άψογοι, να μην κάνουμε εύκολα λάθη και να μην τους δίνουμε εύκολα καλάθια».

Για τον Κώστα Παπανικολάου: "Είναι ακόμα ένα "συν" για αυτούς η επιστροφή του Παπανικολάου. Είναι ένα ένας σπουδαίος παίκτης, πολύ έμπειρος. Έχει αγωνιστεί σε πολλά τέτοια ματς και αυτό θα είναι ακόμα μία πρόκληση για εμάς, ένα challenge".

Για τον Ολυμπιακό: «Δεν τα παρατούν ποτέ. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις με αυτούς για 40’, είναι πολύ physical, έχουν μέγεθος ως ομάδα. Μπαίνουν στη ρακέτα, προσπαθούν να αξιοποιούν πάντα τα λάθη σου και σε τιμωρούν για αυτά. Αύριο θα πάμε κατοχή-κατοχή, όπως πηγαίνουν όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη σειρά».

Για το τρίποντο του Πρίντεζη: "Δεν έχω καλές μνήμες. Αυτά είναι στο παρελθόν, αλλά κάθε εμπειρία σε βοηθάει. Ξέρουμε πόσο σκληρή έδρα είναι το ΣΕΦ και πόσο συγκεντρωμένοι πρέπει να είμαστε. Θυμάμαι τον κόσμο εδώ. Το έχω στο μυαλό μου το τρίποντο του Πρίντεζη. Ήταν ένα καλό σουτ που "σκότωσε" τα όνειρά μας για το Final Four. Όμως, το να είμαι παρών σε εκείνο το παιχνίδι είναι ένα πλεονέκτημα για εμένα".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x