Euroleague

Σενγκέλια: «Μία από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός AKTOR»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Τόρνικε Σενγκέλια, λίγες μέρες πριν τη μονομαχία της Βίρτους Μπολόνια με τους «πράσινους» (29/03, 21:30).

Βίρτους Μπολόνια και Παναθηναϊκός AKTOR θα μονομαχήσουν για την 32η αγωνιστική της Euroleague (29/03, 21:30), με τις δύο ομάδες να έχουν εντελώς διαφορετική ψυχολογία, αφού οι Ιταλοί μετρούν τέσσερις συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση, ενώ το «τριφύλλι» έρχεται από τις δύο σερί μεγάλες νίκες με Ερυθρό Αστέρα και Μπαρτσελόνα.

Στις δηλώσεις του στη Sport Klub, ο Τορνίκε Σενγκέλια, ανέφερε πως η ομάδα του χρειάζεται μία νίκη και να προχωρήσει μπροστά, ενώ αποθέωσε τον Παναθηναϊκό AKTOR, χαρακτηρίζοντάς τον μία από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στη Euroleague.

«Προφανώς χρειαζόμαστε μια νίκη τώρα. Είναι εύκολο να επικεντρωθούμε στα αρνητικά αυτή τη στιγμή και πρέπει να δούμε τα λάθη μας, αλλά πρακτικά τα ξέρουμε ήδη αυτά. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια και να κοιτάξουμε μπροστά. Μας περιμένουν μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα.

Θα δούμε πώς θα προετοιμαστούμε. Θα ξεκινήσουμε με το παιχνίδι απέναντι στην Μπρέσια και μετά με τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην EuroLeague αυτή τη στιγμή. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό
», ήταν τα λόγια του 32χρονου Γεωργιανού φόργουορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x