Euroleague

Σλούκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final 4, αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Τι δήλωσε ο Κώστας Σλούκας για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού και το 2-2 απέναντι στη Μακάμπι.

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως η αποστολή του Παναθηναϊκού δεν ολοκληρώθηκε μετά τη νίκη με 95-88 επί της Μακάμπι και το 2-2 στη σειρά.

«Στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ ελέγχαμε το ρυθμό, αλλά μας στοίχισαν κάποια λεπτά αδράνειας. Η Μακάμπι είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, έχουν δύο εξαιρετικούς χειριστές. Έπρεπε να βάλουμε το κορμί μας και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Θα σταθώ στην παρουσία του Ναν, γιατί στο -6 έβαλε κάποια μεγάλα σουτ, όπως και το τρίποντο του Παπαπέτρου ήταν κομβικό. Ο Ιωάννης έχει εμπειρία, ταλέντο και κορμί. Βοηθά πολύ και η εμπειρία του παίζει ρόλο. Δεν έχει τελειώσει κάτι, περιμένουμε το ΟΑΚΑ να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο. Όλη μας η χρονιά είναι αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Μακάμπι, γιατί είναι πολύ καλή ομάδα. Οι ισορροπίες είναι λεπτές, παίζουν καλά χωρίς τον καλύτερό τους παίκτη. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Θέλουμε με τον κόσμο μας να παλέψουμε 40 λεπτά, θέλω να πιστεύω πως αξίζουμε να πάμε στο Final 4», ανέφερε.

Παράλληλα αφιέρωσε τη νίκη στον φροντιστή της ομάδας, Πάρη Δερμάνη, που περνά μια σοβαρή περιπέτεια υγείας. «Ο Πάρης είναι αδερφός, του έτυχε κάτι πολύ σοβαρό, αλλά είμαστε τυχεροί που ανακάμπτει. Του αφιερώνουμε τη νίκη και τον περιμένουμε δίπλα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x