Euroleague

Απέφυγε τα χειρότερα ο Σλούκας: Τράβηγμα αριστερού προσαγωγού, την Παρασκευή θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του

Ο Κώστας Σλούκας υποβλήθηκε σε μαγνητική αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια και αυτή έδειξε τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό. Αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί όπως φαίνεται η συμμετοχή του Κώστα Σλούκα στο αυριανό (05/01, 21:30) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια, στην Ισπανία, για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Έλληνας γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής στη Βαλένθια από τη Βιτόρια και το ευχάριστο είναι ότι απέφυγε τα χειρότερα, δηλαδή μια θλάση, καθώς η εξέταση έδειξε πως έχει υποστεί ένα τράβηγμα αριστερού προσαγωγού. Την Παρασκευή θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και παρότι καταλαβαίνει κανείς πως είναι αρκετά δύσκολο να βρίσκεται στη διάθεση του Αταμάν, υπάρχει ένα μικρό παράθυρο, αν είναι καλά το πρωί, να παίξει.

Όπως μετέδωσε, εξάλλου, ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην Ισπανία, Γιώργος Πετρίδης, σήμερα ο 34χρονος φαινόταν στο αεροδρόμιο να πατάει καλύτερα σε σχέση με χθες, οπότε περιμένουμε τα νεότερα αύριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x