Euroleague

Ταβάρες για το μέλλον του: «Στόχος μου να παλέψω για να παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Δηλώσεις για το μέλλον του και την παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Έντι Ταβάρες, στο πλαίσιο αυριανής αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

Το βράδυ της Παρασκευής (29/03, 21:30), η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος της φετινής Ευρωλίγκας, Ρεάλ Μαδρίτης, υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα για την 32η αγωνιστική της διοργάνωσης, με στόχο την 26η νίκη της σεζόν.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αυριανού ματς, ο Έντι Ταβάρες, μίλησε τόσο για το ματς με τους Σέρβους, όσο και για το ποιον αντίπαλο θα ήθελε να έχει στα playoffs.

«Πρέπει να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο, να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ και να διατηρήσουμε το ανταγωνιστικό επίπεδο στο υψηλότερο επίπεδο για να φτάσουμε προετοιμασμένοι στους δύσκολους αγώνες. Είναι ένα παιχνίδι παγίδας, αλλά έχουμε να τους κερδίσουμε όλους και να το χρησιμοποιήσουμε για να συνεχίσουμε σε έναν καλό δρόμο και να προσπαθήσουμε να είμαστε σε φόρμα για το μέλλον. Δεν υπάρχουν προτιμήσεις στον αντίπαλο για τα πλέι οφ. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για να παίξουμε με όποιον έχουμε. Όλοι θα ρισκάρουν τη ζωή τους και δεν θα υπάρχει αντίπαλος χαλαρός», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος σέντερ, ο οποίος στη συνέχεια, ερωτηθείς για το μέλλον του τόνισε πως στόχος του είναι να μείνει στους «μερένχες»!

«Στόχος μου είναι να παλέψω για να παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης , αλλά το μέλλον δεν το ξέρει κανείς. Προς το παρόν πρέπει να είμαι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένος για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και μετά θα δούμε».

Να θυμίσουμε πως για τον 32χρονο ψηλό από το Πράσινο Ακρωτήρι υπάρχουν εδώ και καιρό φήμες για ζωηρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού AKTOR, μιας και το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x