Euroleague

Ευχαρίστησε Ολυμπιακό και Παρτίζαν η ΤΣΣΚΑ για την στήριξη των θυμάτων στην Ρωσία

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ευχαρίστησε Ολυμπιακό και Παρτίζαν για το ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση, στην μνήμη των θυμάτων της Ρωσίας από τρομοκρατικές ενέργειες.

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της Ρωσίας κρατήθηκε στην «Stark Arena», στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν και γι’ αυτό η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ευχαρίστησε τις δύο ομάδες μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο «X».

Τις τελευταίες μέρες, η Μόσχα έχει «βυθιστεί» στο πένθος, καθώς πάνω από 130 άτομα έχασαν τη ζωή τους από επίθεση με όπλα σε συναυλιακό χώρο. Τέτοιες ενέργειες «αγγίζουν» και το μπάσκετ και οι Μοσχοβίτες θέλησαν να ευχαριστήσουν τις ομάδες, που τίμησαν την μνήμη των θυμάτων. Για αντίστοιχο λόγο το Tweet περιλάμβανε και το όνομα της Μακάμπι.

Το μήνυμα του ρωσικού συλλόγου:
«Αδελφική Παρτίζαν, φίλοι από τον Ολυμπιακό και της Μακάμπι, σας ευχαριστούμε εκ μέρους όλων των Μοσχοβιτών και των Ρώσων. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι σε έναν κόσμο γεμάτο χάος, υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους δεν υπάρχει θλίψη άλλου. Ας προσευχηθούμε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».



Επιμέλεια: Μάνος Πιτσάκης Μαχαίρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x