Euroleague

Χεζόνια: «Για το back-to-back πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη πείνα απ' όλες τις υπόλοιπες ομάδες μαζί - Τρελάθηκα με Εφές»!

Ο Μάριο Χεζόνια τόνισε σε δηλώσεις του πως για να στεφθεί back-to-back πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να έχει μεγαλύτερη… πείνα από όση όλες οι υπόλοιπες ομάδες μαζί!

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και στάθηκε τόσο στο υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού της διοργάνωσης όσο και στο συναρπαστικό ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αναντολού Εφές, ενώ τόνισε πως για να στεφθεί back-to-back πρωταθλήτρια Ευρώπης η ισπανική ομάδα θα πρέπει να έχει μεγαλύτερη… πείνα από όση όλες οι υπόλοιπες ομάδες μαζί!

«Όλοι θέλουν να μας νικήσουν. Ακόμα και τώρα, που η ομάδα είναι στην κορυφή, δεν έχεις την πολυτέλεια να σκεφτείς ούτε ένα δευτερόλεπτο ότι "ΟΚ, είμαστε καλά, έχουμε το πλεονέκτημα". Όχι, αυτό δεν μετράει, δεν έχει σημασία», είπε ο φόργουορντ της «βασίλισσας» και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη "πείνα" από όση έχουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες μαζί αν θέλουμε να επαναλάβουμε ό,τι κάναμε πέρυσι στην διοργάνωση».

Όσο για την τρελή ματσάρα κόντρα στην Εφές, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού σημείωσε: «Το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά για εμάς. Στην παράταση είχα τρελαθεί. Πρέπει να έχεις ένα υψηλό επίπεδο αυτοπεποίθησης, να έχεις πίστη στον εαυτό σου, να έχεις πίστη στην ομάδα σου. Να λες ότι "το ματς θα γυρίσει σε εμάς".

Την τελευταία στιγμή, όταν έβαλα το καλάθι, τα συναισθήματά μου ήταν απερίγραπτα. Τελικά καταφέραμε να τους λυγίσουμε. Ήμασταν χαρούμενοι που τα καταφέραμε, ακόμα και αν έπρεπε να πάμε σε 6η και 7η παράταση
»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x