Euroleague

Ζέρβας: «Η εμφάνιση στο Game 4 έδωσε μεγάλη αισιοδοξία στον Ολυμπιακό, τελείως διαφορετικό το Game 5»

Ακούστε τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού όπως τα μετέφερε ο Νίκος έρβας στον bwinΣΠΟΡ FM, λίγες ώρες μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο Game 4 των playoffs της Ευρωλίγκας!

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού μετά τη νίκη του στο Game 4 των playoffs της Ευρωλίγκας και ενόψει του κρίσιμου Game 5 της επόμενης εβδομάδας, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας!

Αφού τόνισε ότι αυτό που ζει ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του σε όλα τα αθλήματα, σε άνδρες, γυναίκες και νέους, είναι ανεπανάληπτο, μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Game 4 των playoffs της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την εμπειρία έτσι ώστε να μην αποσυντονιστούν από την πολύ μεγάλη διαφορά με την οποία επικράτησαν στο ΣΕΦ.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι το 48ωρο που μεσολάβησε μετά break των «μπλαουγκράνα» στο Game 3 ήταν δύσκολο για την ομάδα, προσθέτοντας ότι η μεγάλη χθεσινή νίκη έδωσε αισιοδοξία και ότι το Game 5 στο κατάμεστο «Παλάου Μπλαουγκράνα» θα είναι τελείως διαφορετικό.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να προετοιμαστεί σωστά πνευματικά, να εκμεταλλευτεί τα ατού του, να καμουφλάρει τις αδυναμίες του και να παρουσιαστεί ψύχραιμος και συγκεντρωμένος στο Game 5, έτσι ώστε να γίνει η πρώτη ομάδα που σπάει έδρα σε πέμπτο παιχνίδι των playoffs, ενώ όσον αφορά τον τραυματισμό του Λαρεντζάκη, ανέφερε ότι υπέστη διάστρεμμα που δεν είναι να είναι πολύ βαρύ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x