Euroleague

Ζέρβας: «Με συνταγή Κυπέλλου ο Ολυμπιακός»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για τον… δρόμο που δείχνει στον Ολυμπιακό ο τελικός Κυπέλλου εν όψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Με οδηγό τον τελικό Κυπέλλου θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απόψε απέναντι στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι της Ευρωλίγκας, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Αν νικήσει ο Ολυμπιακός θα κάνει βήμα για την εξάδα και θα έχει καλές πιθανότητες για την τετράδα. Θα προσπαθήσει να εφαρμόσει τη συνταγή του Κυπέλλου, δηλαδή να περιορίσει τον Ναν και τον Σλούκα, αλλά και να αξιοποιήσει τα όπλα του μέσα στη ρακέτα. Είναι σημαντικό ότι θα έχει τον ΜακΚίσικ σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι», επισήμανε.

Όσο για την κατάσταση του Τόμας Γουόκαπ είπε: «Έχει ακόμη ένα αιμάτωμα στον αστράγαλο, αλλά και ο ίδιος έλεγε χθες πως δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα χάσει αυτό το παιχνίδι. Αν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα υποτροπής ο Ολυμπιακός δεν θα τον χρησιμοποιούσε. Θα είναι στη δωδεκάδα, αλλά μην περιμένουμε να παίζει 35 λεπτά. Θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι κι αυτός, αλλά και ο Γκος με τον Λαρεντζάκη».

Ακούστε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x