Euroleague

Ζέρβας: «Σημαντική η περηφάνια, αλλά θέλει νίκες ο Ολυμπιακός-Πρότζεκτ με ενδιαφέρον ο Ράιτ»

Ο Νίκος Ζέρβας σχολίασε την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη και μίλησε για τη συμφωνία με τον Μόουζες Ράιτ.

Στο μέταλλο που έβγαλε ο Ολυμπιακός στο ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη στάθηκε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός έκανε καλή προσπάθεια. Κρατά τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα με τόσα προβλήματα και την εμφάνιση του Παπανικολάου, που ίσως θα πρέπει να αρχίσει να καθιερώνεται στο ‘4’. Είναι σημαντική η περηφάνια για μια ομάδα, αλλά αν δεν έρθουν οι νίκες στα επόμενα παιχνίδια δεν θα πάει πουθενά η ομάδα», τόνισε.

Όσο για το ιατρικό δελτίο; «Ο Λαρεντζάκης είχε ένα σφίξιμο στη μέση και θα κάνει εξετάσεις σήμερα. Δεν φαίνεται κάτι σοβαρό. Ο Γκος αν ήταν κρίσιμο το ματς θα έπαιζε, αλλά αποφασίστηκε να μη ρισκάρουν για να είναι διαθέσιμος για τη διαβολοβδομάδα. Πρέπει να ανέβουν κάποιοι παίκτες. Ο Γουόκαπ κάνει λάθη από κούραση κυρίως, ο Μπραζντέικις που έχει χάσει πολλές ευκαιρίες…».

Τέλος, για την οριστική συμφωνία με τον Μόουζες Ράιτ είπε: «Ο Ράιτ είναι παίκτης του Ολυμπιακού, έχει γίνει και η ανταλλαγή συμβολαίων. Μόνο η ανακοίνωση μένει. Ο Μπαρτζώκας ήθελε έναν ενεργό παίκτη, δεν αποκλείεται να τον δούμε και την Τρίτη απέναντι στην Άλμπα. Όταν είδε σε μια βολιδοσκόπηση ότι Μπέντιλ και Μάρτιν δεν έφευγαν από την Ιαπωνία, στράφηκε στον Ράιτ που έχει εξαιρετική παρουσία στην Τουρκία. Είναι ένα παιδί-πρότζεκτ, βλέπει πράγματα ο προπονητής σε αυτόν και δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση να μείνει και του χρόνου, γιατί έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός έναν αθλητικό ψηλό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x