Euroleague

Ζέρβας: «Τεράστιο διπλό ο Ολυμπιακός-Λάθη από τη διαιτησία εις βάρος και των δύο ομάδων»

Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Μπολόνια.

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού στην Μπολόνια απέναντι στην Βίρτους (83-85).

«Είναι ένα τεράστιο διπλό. Ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλύτερο παιχνίδι απέναντι στη Μονακό, καθώς παρά την απουσία του Σλούκα είχε 19 ασίστ. Πάλι βέβαια πήγε να χάσει διαφορά 12 πόντων στην τελευταία περίοδο, αλλά δεν στοίχισε αυτή τη φορά», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Βγήκαν μπροστά ο Βεζένκοφ, ο Παπανικολάου και ο ΜακΚίσικ. Ο Παπανικολάου κάνει ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, αλλά χθες αυτός που έκανε τη διαφορά ήταν ο ΜακΚίσικ. Έπρεπε να βγει μπροστά ένας γκαρντ και το έκανε ο Αμερικανός», πρόσθεσε.

Για τα προβλήματα που είχαν οι Πειραιώτες επισήμανε: «Ο Βεζένκοφ λίγες ώρες πριν το τζάμπολ ήταν να μην παίξει, αλλά το πήρε πάνω του και με την άδεια του ιατρικού τιμ αγωνίστηκε. Πέρα από την απουσία του Σλούκα, υπήρχαν και 1-2 ακόμη παίκτες που είχαν μικρότερα προβλήματα».

Τέλος, αναφορικά με τα παράπονα της Βίρτους για τη διαιτησία είπε: «Υπήρχαν εκατέρωθεν λάθη από τους διαιτητές, γι’ αυτό το επίπεδο. Ο Τεόντοσιτς έχασε το μυαλό του και με τις τεχνικές ποινές έκανε ζημιά στην ομάδα του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x