Ευρώπη

Τσίλντρες: «Δεν τους υποτιμήσαμε»

Σε καμία περίπτωση δεν υποτίμησε ο Ολυμπιακός την Πρόκομ, όπως δήλωσε ο Τζος Τσίλντρες μετά τη δύσκολη νίκη της ομάδας του στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής σειράς στο ΣΕΦ.

Σε καμία περίπτωση δεν υποτίμησε ο Ολυμπιακός την Πρόκομ, όπως δήλωσε ο Τζος Τσίλντρες μετά τη δύσκολη νίκη της ομάδας του στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής σειράς στο ΣΕΦ.

«Ξέραμε πως η Πρόκομ ήταν καλή και σκληρή ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν τους υποτιμήσαμε. Ούτε στα τελευταία δύο λεπτά, ούτε σε ολόκληρο τον αγώνα. Στην αρχή ήμασταν άστοχοι και αντιμετωπίζαμε κάποια προβλήματα στην επίθεση, αλλά τελικά καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς και να φτάσουμε στη νίκη. Πιστεύω πως είμαστε καλύτερη ομάδα από την Πρόκομ και πρέπει να δούμε τώρα ξεχωριστά το δεύτερο παιχνίδι», τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Από την πλευρά του, ο Λίνας Κλέιζα, στάθηκε στη σημασία που έχει να φτάνει ο Ολυμπιακός στη νίκη ακόμη και όταν δεν αποδίδει καλά: «Δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Όμως σημασία έχει σε τέτοια ματς να φτάνεις στη νίκη, με όποιον τρόπο μπορείς. Η Πρόκομ έβαλε κάποια απίστευτα καλάθια και παρέμεινε στη διεκδίκηση της νίκης ως το τέλος. Θα πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος και να διορθώσουμε κάποια πράγματα επιθετικά στο δεύτερο ματς. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πληθώρα ποιοτικών παικτών, που μπορούν ανά πάσα στιγμή να πάρουν την ομάδα πάνω τους», είπε ο Λιθουανός σούπερ σταρ.

Ο Σκούνι Πεν, που έδωσε σημαντική βοήθεια σε άμυνα και επίθεση, ανέφερε: «Θα πρέπει να δούμε το βίντεο του αγώνα, για να δούμε πού κάναμε λάθη και πού πρέπει να βελτιωθούμε, ώστε να αντιμετωπίσουμε καλύτερα κάποιες καταστάσεις στον αγώνα της Πέμπτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x