Ευρώπη

Γιαννάκης: «Είχαμε νευρικότητα»

Νευρικό χαρακτήρισε κατά διαστήματα το παιχνίδι των παικτών του Ολυμπιακού απέναντι στην Πρόκομ ο Παναγιώτης Γιαννάκης, τονίζοντας τη σημασία της νίκης σε ένα ματς που η ομάδα του ήταν εκτός ρυθμού στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Νευρικό χαρακτήρισε κατά διαστήματα το παιχνίδι των παικτών του Ολυμπιακού απέναντι στην Πρόκομ ο Παναγιώτης Γιαννάκης, τονίζοντας τη σημασία της νίκης σε ένα ματς που η ομάδα του ήταν εκτός ρυθμού στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

«Είχα πει στα παιδιά πως πρέπει να περιμένουμε πως το ματς θα πάει έτσι. Ήταν ένα ματς που σίγουρα θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε νευρικά, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, γι’αυτό δημιουργούνται και εκπλήξεις. Στο τρίτο δεκάλεπτο έχοντας ταχύτητα αμυντικά και επιθετικά πήραμε μία διαφορά, αλλά η νευρικότητα επέστρεψε στο τέλος του παιχνιδιού. Χειριστήκαμε με ψυχραιμία τα τελευταία λεπτά και φτάσαμε στη νίκη. Είναι σημαντικό όταν δεν έχεις ρυθμό να κερδίσεις με πίεση αποτελέσματος ένα ματς. Αυτό σου δίνει ώθηση για τα επόμενα ματς. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Παράλληλα στάθηκε στη συμπεριφορά του κόσμου. «Ο κόσμος μας είχε εκπληκτική συμπεριφορά και τον ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνει να μας στηρίζει στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Το να φτάσεις να χτίσεις την υπομονή σε έναν κόσμο που έχει τεράστιο πάθος και λατρεύει την ομάδα είναι τεράστιο βήμα και μπορεί να μας κάνει όλους μας πιο αποτελεσματικούς, ειδικά τους νέους παίκτες μας. Θέλω να πιστεύω πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο και στο επόμενο ματς για να τους χαρίσουμε πολύ καλύτερο μπάσκετ. Τα παιδιά που είναι στην ομάδα κάθε μέρα εξελίσσονται, ιδιαίτερα οι πιο νέοι».

Ο προπονητής της Πρόκομ, Τόμας Πατσέσας, παρουσιάστηκε με τη σειρά του απογοητευμένος, αφού η ομάδα του έχασε μεγάλη ευκαιρία να σπάσει την έδρα του Ολυμπιακού: «Είμαστε λίγο απογοητευμένοι, γιατί κερδίσαμε στα τρία δεκάλεπτα, αλλά χάσαμε το παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη νίκη, αλλά και τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Είναι μεγάλο πρόβλημα όταν κάνεις 20 λάθη και χάνεις τόσα αμυντικά ριμπάουντ. Ο Κλέιζα και ο Τεόντοσιτς έδειξαν γιατί είναι ηγέτες αυτής της ομάδας και οδήγησαν τον Ολυμπιακό στη νίκη. Την Πέμπτη ο αγώνας είναι διαφορετικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x