Ευρώπη

Επιβίωσε στο Αμβούργο και έμεινε στην κορυφή η Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου ζορίστηκε πολύ κόντρα στους Χάμπουργκ Τάουερς, όμως κατάφερε τελικά να επικρατήσει με σκορ 81-80 στην παράταση, και παρέμεινε στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος.

Τα... είδε όλα, αλλά πήρε το «διπλό» η Μπάγερν Μονάχου!

Οι Βαυαροί επικράτησαν με σκορ 81-80 των Χάμπουργκ Τάουερς στην παράταση και ανέβηκαν στο 20-4 στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, ισοβαθμώντας με την Τσέμνιτζ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μπάγερν είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο ο Μπρέι Άιβι κατάφερε με τρίποντο λίγο πριν τη λήξη να στείλει το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο (73-73).

Εκεί, η ομάδα του Αμβούργου έφτασε κοντά στη νίκη, όμως ο Σιλβέν Φρανσίσκο έβαλε ένα σημαντικό γκολ-φάουλ, με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό σκορ (80-81). Χρειάστηκε, πάντως, και ένα μπλοκ του Σερτζ Ιμπάκα στον Ντούραμ στα 6'' πριν από το τέλος, για την οριστική νίκη της Μπάγερν.

Κορυφαίοι του αγώνα με 14 πόντους ήταν οι Άιζακ Μπόνγκα και Ελίας Χάρις, που είχαν 14 πόντους, ενώ 12 μέτρησε ο Νικ Βάιλερ-Μπαμπ και 11 ο Σερτζ Ιμπάκα. Από τους ηττημένους, ξεχώρισε με 18 πόντους ο Γουίλιαμ Κρίστμας.

Τα δεκάλεπτα: 17-12, 34-38, 48-56, 73-73 (κ.δ.), 80-81 (παρ.)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x