Ευρώπη

Δέχθηκε 108 πόντους και έχασε από την Ανδόρα πριν το ΣΕΦ η Μπαρτσελόνα!

Λίγο πριν έρθει στο ΣΕΦ για τα δύο επόμενα ματς των playoffs με τον Ολυμπιακό, η Μπαρτσελόνα υπέστη βαριά ήττα με σκορ 108-92 από την Ανδόρα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Τραγική εμφάνιση και βαριά ήττα πριν το ΣΕΦ για την Μπαρτσελόνα!

Η ομάδα της Καταλονίας έχασε με 108-92 από τη 12η στο πρωτάθλημα Ανδόρα και έπεσε στο 21-10 στην ΑCB, λίγο πριν έρθει στο ΣΕΦ για τα δύο επόμενα ματς playoffs με τον Ολυμπιακό, που ίσως κρίνουν την πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας.

Ο Ρότζερ Γκριμάου έδωσε ανάσες στους Γιαν Βέσελι και Ρίκι Ρούμπιο, που δεν αγωνίστηκαν, ενώ προσπάθησε να κάνει διαχείριση στον χρόνο των βασικών παικτών του, κάτι που ήταν καθοριστικό για την ήττα. Ο Άλεξ Αμπρίνες έπαιξε μόλις 7 λεπτά, ο Νίκολα Κάλινιτς 12 λεπτά και ο Νίκο Λαπροβίτολα 13', ενώ σχετικά νωρίς αποβλήθηκε μετά από «μανούρα» και ο Τζαμπάρι Πάρκερ.

Από τους νικητές, ξεχώρισε με 20 πόντους ο Τζέρικ Χάρντινγκ, ενώ 15 μέτρησε ο Στάνλεϊ Οκόγε. Από την Μπάρτσα, εκμεταλλεύτηκε τον αυξημένο χρόνο συμμετοχής του με 22 πόντους ο Ζοέλ Πάρα, ενώ 15 είχε ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ και 13 ο Νταρίο Μπριθουέλα.

Τα δεκάλεπτα: 28-24, 55-43, 75-74, 108-92

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x