Ευρώπη

Αθλητικός διευθυντής Παρτίζαν: «Σε εξέλιξη η ανανέωση με Ομπράντοβιτς - Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν προβλήματα»

Ο Αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν, Ζόραν Σάβιτς, αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας του συλλόγου με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας τους βρίσκονται Παρτίζαν και Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς!

Αυτό ακριβώς ξεκαθάρισε ο Αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ζόραν Σάβιτς, με δηλώσεις του σε σερβικό Μέσο, τονίζοντας πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες εξελίξεις για την ανανέωση του συμβολαίου τους, το οποίο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε πως ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στο τιμόνι των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου από το 2021, στη δεύτερη θητεία του στον σύλλογο ως προπονητής.


«Είναι όλα σε εξέλιξη η ανανέωσε με τον Ομπράντοβιτς. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά για την ανανέωση με τον Σέρβο τεχνικό, ενώ στη συνέχεια στάθηκε και στη μάχη που δίνει ο σύλλογος για την είσοδο στα play-in της Ευρωλίγκας.

«Έχουμε δύο παιχνίδια και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αν πετύχουμε κάποια φυσιολογικά αποτελέσματα. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Προς το παρόν, εξαρτάται από άλλες ομάδες, αλλά πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες να προχωρήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x