Ευρώπη

Παίρνει πακέτο τους Κοστέλο και Χαπ η Βαλένθια!

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Βαλένθια έχει συμφωνήσει με τους Ματ Κοστέλο και Ίθαν Χαπ των Μπασκόνια και Γκραν Κανάρια αντίστοιχα ενόψει της νέας σεζόν.

Προ των πυλών σε δύο εξαιρετικές προσθήκες βρίσκεται η Βαλένθια ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, η οποία θα την βρει στο EuroCup από όπου θα παλέψει για την επάνοδό της στην Ευρωλίγκα.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι «νυχτερίδες» έχουν έρθει σε συμφωνία με τους Ματ Κοστέλο και Ίθαν Χαπ των Μπασκόνια και Γκραν Κανάρια αντίστοιχα, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται φέτος το καλοκαίρι.

Ωστόσο, παρά τις εξαιρετικές απολαβές που έχουν προσφέρει στους δύο παίκτες, οι Βαλενθιάνοι περιμένουν να δουν αν θα «ματσάρουν» τις προτάσεις αυτές η Μπασκόνια και η Γκραν Κανάρια, ειδάλλως, οι δύο αθλητές θα ενταχθούν στον σύλλογο της Βαλένθια.

Φέτος, ο Ματ Κοστέλο κατέγραψε 9,7 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ κατά μέσο όρο σε 33 παιχνίδια της Ευρωλίγκας, ενώ από την άλλη, ο Χαπ μέτρησε 9,6 πόντους, 5,9 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σε 17 ματς του EuroCup.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x