Ευρώπη

Σκληρή κριτική Βάρντα για Πάντερ: «Ο χειρότερος παίκτης στην ιστορία της Παρτίζαν!»

Ευθείες… βολές κατά του Κέβιν Πάντερ εξαπέλυσε ο παλαίμαχος σέντερ και οπαδός της Παρτίζαν, Ράτκο Βάρντα, μετά την «σκούπα» από τον Ερυθρό Αστέρα.

Παταγώδης ήταν η αποτυχία της Παρτίζαν τη φετινή σεζόν, η οποία συνοδεύτηκε από την «σκούπα» κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, στους τελικούς της Αδριατικής λίγκας.

Ο παλαίμαχος σέντερ και γνωστός για τα «ασπρόμαυρα» συναισθήματά του, Ράτκο Βάρντα, εξερράγη στα social media και τα περισσότερα «πυρά» πήγαν στον Κέβιν Πάντερ, τον οποίο χαρακτήρισε τον χειρότερο παίκτη στην ιστορία της ομάδας!

Παράλληλα, ο άλλοτε ψηλός και του Απόλλωνα Πατρών (2003/04) ανέφερε ότι οι ξένοι παίκτες της Παρτίζαν δεν ήταν έτοιμοι να αγωνιστούν σε ένα μεγάλο ντέρμπι.

«Ο Κέβιν ο αρχηγός! Πού ήσουν Κέβιν όλη τη χρονιά; Που είσαι… Το γράφω ελεύθερα και ας εκνευριστεί κάποιος μαζί μου. Ο χειρότερος παίκτης στην ιστορία της Παρτίζαν, εάν μιλάμε για τη συνολική του εικόνα με βάση τα χρήματα που παίρνει», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος σέντερ και συμπλήρωσε:

«Κάποιος άλλος θα πει είναι ο πρώτος σκόρερ από τους ξένους παίκτες! Σε ένα ματς; Αυτό δεν είναι το νόημα, είναι οι συνολικοί του αριθμοί και στα τρία ματς, από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι σημαίνει ντέρμπι. Κατά μέσο όρο ο Πάντερ 8,3 πόντους, ΛεΝτέι 6,3π., Καμίνσκι 2,6π., Ντόζιερ 7,6π., Καμπόκλο 6,6π.».

Βάρντα για Πάντερ: «Ο χειρότερος παίκτης στην ιστορία της Παρτίζαν!»

Βάρντα για Πάντερ: «Ο χειρότερος παίκτης στην ιστορία της Παρτίζαν!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x