Ευρώπη

Φέρελ: «Οι διαιτητές έκλεψαν πάλι για να πάνε στους τελικούς της Αδριατικής λίγκας οι ίδιες ομάδες»

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR, Γιόγκι Φέρελ, ξέσπασε μέσω social media για τη διαιτησία της Αδριατικής λίγκας, μετά τον αποκλεισμό της Μπουντούτσνοστ από την Παρτίζαν.

Παρόλο που δυσκολεύτηκε για τρία δεκάλεπτα, η Παρτίζαν επικράτησε 100-86 της Μπουντούτσνοστ, έκανε το 2-1 στη μεταξύ τους σειρά και πέρασε στους τελικούς της Αδριατικής λίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR, Γιόγκι Φέρελ, που αγωνίζεται πλέον στην ομάδα του Μαυροβουνίο, ξέσπασε μέσω social media για τη διαιτησία, θεωρώντας πως η Αδριατική λίγκα είχε στόχο να ευνοήσει τους δύο μεγάλους συλλόγους του Βελιγραδίου ώστε να περάσουν στους τελικούς.

«Ως συνήθως οι διαιτητές της ABA League αναγκάζονται να κλέψουν για να πάνε οι ίδιες δύο ομάδες στους τελικούς του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει ακεραιότητα σε αυτό το πρωτάθλημα», έγραψε αναλυτικά ο Φέρελ.

Θυμίζουμε πως ο 30χρονος άσος είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Παναθηναϊκό το 2021/22, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για περίπου μιάμιση περίοδο στην Τσεντεβίτα Ολίμπια έχοντας μαζί της πέρσι 18,4 πόντους, 5,1 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο Eurocup.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x