Ευρώπη

Μαντάρ στο sportfm.gr: «Απίστευτο να παίζεις με τους θρύλους Πρίντεζη και Διαμαντίδη»

Ευλογημένος που έπαιξε μαζί με τους Γιώργο Πρίντεζη και Δημήτρη Διαμαντίδη Stoiximan Aegeanball Festival, δήλωσε ο Γιαμ Μαντάρ στο www.sportfm.gr.

Ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή του στο Stoiximan Aegeanball Festival δήλωσε στο www.sportfm.gr ο Γιαμ Μαντάρ.

Ο Ισραηλινός γκαρντ αποθέωσε τους Γιώργο Πρίντεζη και Δημήτρη Διαμαντίδη χαρακτηρίζοντάς τους θρύλους, ενώ εξέφρασε και την απογοήτευσή του για τον τρόπο που αποκλείστηκε η Παρτίζαν στα φετινά playoffs της Ευρωλίγκας από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από 'κει και πέρα, ο 22χρονος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο ΝΒΑ το καλοκαίρι, όπου οι Σέλτικς έχουν τα δικαιώματά του, ενώ απέφυγε να απαντήσει εάν ως «γέννημα-θρέμμα» της Χάποελ Τελ Αβίβ θα πήγαινε κάποια στιγμή στην... αιώνια αντίπαλο, Μακάμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαμ Μαντάρ στο www.sportfm.gr:

Για τη συμμετοχή του στο Stoiximan Aegeanball Festival: «Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω ευλογημένος που ήρθα σε ένα τόσο όμορφο event. Είναι προνόμιο για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τον Γιώργο Πρίντεζη: «Φυσικά και παρακολουθούσα τον Γιώργο Πρίντεζη απ’ όταν ήμουν μικρός. Είναι θρύλος της Ευρωλίγκας. Ήταν καταπληκτικό που μοιράστηκα το παρκέ μαζί του και ήμασταν συμπαίκτες. Πραγματικά τον θαυμάζω».

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη που αντιμετώπισε: «Απίστευτο. Του είπα όταν τον είδα ότι τον παρακολουθούσα και τον θαύμαζα από μικρός. Είναι τρομερό να παίζεις με τέτοιους παίκτες-θρύλους. Είναι πραγματικά τιμή για μένα και νιώθω ευλογημένος που είχα την ευκαιρία να μιλήσω και να παίξω μαζί τους».

Για το αν η Παρτίζαν θα μπορούσε να πάρει την Ευρωλίγκα εάν δεν ήταν η σύρραξη στα playoffs με τη Ρεάλ: «Δεν ξέρω τι θα γινόταν εάν δεν είχαν γίνει τα επεισόδια στα playoffs με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως παίξαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, δείξαμε ότι ήμασταν ομάδα για το Final Four της Ευρωλίγκας. Ό,τι και να έγινε, εμείς παλέψαμε. Πιστεύουμε ότι δεν αξίζαμε αυτή η… τιμωρία, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάμε πιο ψηλά. Στην τελική, αυτό αποτελεί παρελθόν και μόνο να μάθουμε μπορούμε, να μην επαναλάβουμε κάτι αντίστοιχο στο μέλλον».

Για το αν θα πάει σύντομα στο ΝΒΑ (σ.σ. έχουν τα δικαιώματά του οι Σέλτικς): «Αυτή την στιγμή θα απολαύσουμε το καλοκαίρι και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν θα πήγαινε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (σ.σ. είναι γέννημα θρέμμα της «αιώνιας» Χάποελ Τελ Αβίβ), όπως ο Σλούκας στον Παναθηναϊκό: «Ήρθαμε να χαρούμε το τουρνουά. Καλό καλοκαίρι…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x