Ευρώπη

Λύγισε με ζόρια τη Ναντέρ και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας η Μονακό

Η Μονακό δυσκολεύτηκε πολύ όμως νίκησε με σκορ 94-92 τη Ναντέρ, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.

Μια πιο δύσκολη απ'όσο αναμενόταν πρόκριση πήρε η Μονακό!

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς νίκησε με σκορ 94-92 τη Ναντέρ και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Στρασμπούρ, μετά την πρόκριση της τελευταίας με σκορ 102-88 επί της Νανσί, θέλοντας να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο της.

Το ματς ήταν πολύ ανταγωνιστικό για τρία δεκάλεπτα, με τη Μονακό να ξεφεύγει στο τέταρτο με +10 (88-78). Από εκεί και πέρα, με πρωταγωνιστή τον Τζάστιν Μπίμπινς, η Ναντέρ πήγε για την επική ανατροπή, όμως τελικά δεν πρόλαβε.

Κορυφαίος των νικητών με 17 πόντους ήταν ο Γιακουμπά Ουαταρά, ενώ 13 πόντους με 5 ασίστ μέτρησε ο Μάικ Τζέιμς και άλλους 13 πόντους ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας. Πολύ καλός με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ ο Ντόντα Χολ. Από τους ηττημένους, μεγάλο ματς με 24 πόντους έκαναν οι Τζάστιν Μπίμπινς και Μπενζαμέν Σενέ.

Οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί γίνονται στην Arena Loire στην περιοχή της Τρελάζ. Ο τελικός θα γίνει στην Accor Arena στο Παρίσι. Ο άλλος ημιτελικός θα είναι μεταξύ της Βισί-Κλερμόν και της Ντιζόν.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 48-47, 76-70, 94-92

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x