Ευρώπη

Ντε Κολό: «Αν δεν ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Γαλλία, θα αποσυρόμουν νωρίτερα»

Ο Ναντό Ντε Κολό μίλησε για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις ελπίδες της Γαλλίας, αλλά και για το μέχρι πότε σκοπεύει να συνεχίσει την καριέρα του.

Συνέντευξη στο Euroleague-france.com έδωσε ο Νάντο Ντε Κολό.

Ο θρυλικός σκόρερ μίλησε για το μεγάλο του κίνητρο να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, ενώ αναφέρθηκε στο πότε σκοπεύει να ολοκληρώσει την καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη Γαλλία: «Ξέρω πως θα φέρω εμπειρία από τη συμμετοχή μου σε 3 Ολυμπιακούς Αγώνες που έπαιξε με τη Γαλλία. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα. Ο Γουεμπανιάμα έρχεται να πάρει χώρο εντός και εκτός παρκέ. Θέλουμε να παίξουμε καλά. Αν δεν ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Γαλλία, θα αποσυρόμουν νωρίτερα. Αλλά είμαι ικανός να βοηθήσω την ομάδα».

Για τη διασυλλογική του καριέρα: «Δεν ξέρω, θα εξαρτηθεί από τη φυσική μου κατάσταση και την πνευματική. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω. Ότι και να συμβεί, είμαι παίκτης που θέλω να μείνω στο μπάσκετ. Όταν η καριέρα μου τελειώσει, θα παλέψω να βρω ένα project που με ενδιαφέρει. Αύριο ίσως υπογράψω ένα πενταετές και πω «ας δούμε πως θα πάει χρόνο με τον χρόνο. Ξέρω πως αυτό θα είναι το τελευταίο καλοκαίρι μου με την Εθνική. Το επόμενο συμβόλαιο σε επίπεδο club πιθανότατα να είναι το τελευταίο της καριέρας μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x