Ευρώπη

Σε συζητήσεις με την Παρτίζαν βρίσκεται ο Ομπράντοβιτς! για την επέκταση της συνεργασίας τους!

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για την επέκταση της συνεργασίας τους!

Κάτοικο Βελιγραδίου για πολλά ακόμα χρόνια θέλει να διατηρήσει τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς η Παρτίζαν!

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του 63χρονου προπονητή για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, με το τρέχον συμβόλαιο των δύο πλευρών να ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι.


«Θα ήταν ανούσιο αν έπρεπε να μιλήσουμε για το πόσο σημαντικός είναι. Μιλάμε για τον κορυφαίο προπονητή στο μπάσκετ. Μιλάμε για την επέκταση της συνεργασίας μας και είναι κοινή η επιθυμία να συνεχίσουμε μαζί. Δεν βλέπω λόγο να μην το κάνουμε. Είναι ωστόσο σημαντικό να έχει ο Ζέλικο μία σαφή εικόνα για τα χρήματα που θα μπορούμε να διαθέσουμε την επόμενη περίοδο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του σερβικού συλλόγου.

Να θυμίσουμε πως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επέστρεψε στον πάγκο της Παρτίζαν το 2021 μετά από 28 ολόκληρα χρόνια, έχοντας καταφέρει να αναδιαμορφώσει και να ξαναβάλει την ομάδα στον μπασκετικό χάρτη της ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x