Ευρώπη

Έγραψε ιστορία στην ACB ο Χουέρτας στη νίκη της Τενερίφης στο ντέρμπι των Κανάριων Νήσων!

Στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες ασίστ στο ισπανικό πρωτάθλημα ανέβηκε ο Χουέρτας, ο οποίος οδήγησε την Τενερίφη στη νίκη με σκορ 93-92 επί της Γκραν Κανάρια.

Η Τενερίφη πήρε το ντέρμπι των Κανάριων Νήσων σε μια ιστορική εμφάνιση για τον Μαρσελίνιο Χουέρτας και την ACB!

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Βιτορέντα πήρε το θρίλερ με την Γκραν Κανάρια, επικρατώντας με 93-92 και μάλιστα με ανατροπή στην τέταρτη περίοδο για την 26η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Βραζιλιάνος γκαρντ, ο οποίος σε ηλικία 40 χρονών έγραψε το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του ισπανικού μπάσκετ, ανεβαίνοντας στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες ασίστ, αφήνοντας πίσω του τον νυν προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Πάμπλο Λάσο!

Ο πολύπειρος άσος ολοκλήρωσε το ματς με 20 πόντους και 5 ασίστ, με το παιχνίδι να διακόπτεται για να αποθεωθεί την ώρα που έσπασε το ρεκόρ και παράλληλα να τιμηθεί από τον σύλλογο της Τενερίφης, παρουσία φυσικά και της οικογένειά του.

Εξαιρετικός ήταν και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR, Κάιλ Γκάι, μετρώντας 24 πόντους, 2 ριμπάουντ και ισάριθμές ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 29-17, 49-46, 68-70, 93-92.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x